Thursday, Apr 26, 2018
HomeРЕФЛЕКТОРМузикаВечерва супер-финале на Пинкови sвездички –Трајче Ѓоргиев до победа

Вечерва супер-финале на Пинкови sвездички –Трајче Ѓоргиев до победа

 

Вечерва  во 20 и 30 минути ќе започне супер-финалето  на популарното балканско музичко шоу ,,Пинкови  sвездички”. Македонија навива за младиот и маестрален Трајче Ѓорѓиев кој е наш единствен претставник.

Ова музичко шоу, во серијал од околу 50тина емисии претходниве неколку месеци покажа дека на Балканот има фантастични талентирани деца кои се движат по патот до sвездите. Имавме можност да видиме настапи кои слободно можат да се мерат со изведбите на светски искусни и возрасни музичари.

LENA 2

Марија Сердер, Исидора Митиќ, Валентина Мец.  Трајче Ѓоргиев, Лена Стаменковиќ, Павле Василевиќ, Давид Радосавлјевиќ…се само дел од учесниците кои вечерва со сигурност ќе приредат шоу за паметење.

Се е во рацете на публиката. Жирито во состав Јелена Томашевиќ, Леонтина Вукомановиќ, Гоца Тржан, Хари Варешановиќ и Милан Станковиќ кои ги советуваа и насочуваа малите натпреварувачи во текот на овој серијал, вечерва немаат ингеренции за одлучување