Wednesday, Jun 19, 2024
HomeГИГА БАЈТГејмингВака би изгледале хероините од видео игрите доколку би имале реалистични пропорции

Вака би изгледале хероините од видео игрите доколку би имале реалистични пропорции

Веб страната Bulimia.com се обиде на еден креативен начин да покрена иницијатива против надреалистичниот изглед на  хероините во видео игрите и нивното влијание над младите девојки.

Bulimia.com на забавен начин користејќи фотошоп ги илустрира ликовите од видео игри како Grand Theft Auto со реалистични пропорции на нивните тела со цел да докажат дека овие девојки од светот на фантазија не совпаѓаат со изгледот на здрава девојка во реалниот свет

 

gaming-ff

gaming-doagaming-zeldagaming-tomb-raidergaming-mortal-kombatgaming-gta