HomeФЕР ПЛЕЈФаулТоп 10 најдобри фудбалерки на Светското првенство во фудбал за жени 2015

Топ 10 најдобри фудбалерки на Светското првенство во фудбал за жени 2015

Иако во нашите медиуми не е експониран женскиот фудбал, светот моментално е под фудбалската еуфорија на Светското првенство за жени кое се одржува во Канада.

Бројот на талентирани фудбалерки е огромен, а ги има и такви чии имиња се добро прочуени во областа на овој спорт. Погледнете го видеото со овогодинешните најдобри фудбалерки кои се борат за титулата светски првак.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com