Wednesday, Jun 19, 2024
HomePosts Tagged "Владимир Кличко"

Долгоочекуваната и најавувана борба помеѓу Ентони Џошуа и Владимир Кличко, пред фантастична атмосфера на преполниот стадион Вембли, каде имаше околу 90 илјади гледачи, Британецот победи над Украинецот со технички нокаут во 11 рунда и стана новиот светски шампион! Првите четири рунди поминаа во испитување на силата,

Read More