Thursday, Aug 13, 2020
HomePosts Tagged "Вилем Ваутер Пломп"

Претседателот на Собранието Талат Џафери денеска се сретна со холандскиот амбасадор во Македонија Вилем Ваутер Пломп. На средбата амбасадорот Пломп упатил честитки за изборот на функцијата на Џафери и ја пренел пораката за подготвеноста на холандската Влада и конкретно на Парламентот за широка соработка со институциите

Read More