Thursday, May 28, 2020
HomePosts Tagged "стритарт"

Осумдесет и осум годишната Anezka Kasparkova од  селото  Moravia во Чешка ни покажува како никогаш да не се откажуваме од нашите сонови. Anezka од секогаш била фасцинирана од уличната уметност и возбудата која таа ја предизвикува, но во текот на нејзиниот живот таа немала шанса да го

Read More