Sunday, Sep 26, 2021
HomePosts Tagged "скриен број"

Фејсбук веројатно знае многу за вас, како и за мистериозните лица кои ви ѕвонат. Затоа компанијата претстави апликација која би требало да го реши проблемот со непознати броеви. Апликацијата Hello е достапна само на Android уредите и користи податоци од Фејбсук како би ви открила

Read More