Sunday, Apr 5, 2020
HomePosts Tagged "посебни потреби"

Повеќе невладини организации и здруженија како и загрижени родители ќе продолжат со акијата за собирање на потписи во Скопје и поголемите градови низ Македонија, со цел да соберат што е можно побрзо повеќе потписи. За да влезе оваа иницијатива во собраниска процедура, потребни се 10

Read More