Tuesday, Feb 25, 2020
HomePosts Tagged "моторџиски"

Ленин Јовановски со моторџиската група го предводеше денешниот протест на иницијативата „За заедничка Македонија“. Организаторите исто така пристигнаа во првите моторџиски редови. Тие качени на своите мотори на кои се вееше македонското знаме ја возеа патеката од пред владата до Собранието, а накратко се задржаа

Read More