Sunday, May 31, 2020
HomePosts Tagged "МНТ" (Page 2)

Со претставата ,,Животот на Молиер”  од Михаил Булгаков МНТ ќе ја претстави Македонија на  јубилејното 10то издание  на Медитеранскиот театарски фестивал„ Пургаторије“  кој од 25 јули до 10 септември ќе се одржи во Тиват,Црна Гора. Предвидени се 75 фестивалски вечери, а македонската претстава ќе се игра

Read More