Wednesday, Aug 4, 2021
HomePosts Tagged "Лажна тревога"

Редовен цивилен лет го исплаши НАТО. Два борбени авиони на Хрватското воено воздухопловство и противвоздушна одбрана МИГ 21 по команда на НАТО пресретнале цивилен авион кој влегол во хрватскиот воздушен простор. Станува збор за патнички авион кој летал од Франкфурт и не се јавувал на

Read More