Wednesday, Jun 3, 2020
HomePosts Tagged "исценирале"

Секретарот на рускиот Совет за безбедност Николај Патрушев ја обвини Америка дека стои зад државниот удар во Украина и за таа цел потроши пет милијарди долари - пренесува МИА. – Промената на власта во Украина ги поттикна настаните што таму се случија. Асистентот на американскиот државен

Read More