Monday, Aug 3, 2020
HomePosts Tagged "Илија Србиновски"

Актуелниот заменик министер за земјоделство Љупчо Николовски побарал од јавното обвинителсто преку одделот за истрага за организиран криминал и корупција да се покрене кривична пријава против Илија Србиновски како директор на подрачната единица на министерството во Битола за сторени повеќе малверзации со државно земјиште и

Read More