Wednesday, May 20, 2020
HomePosts Tagged "хуманитарна"

Македонскиот народен театар во петок ја почнува хуманитарната акција „МНТ – театар на хуманоста и солидарноста“ со која се вклучува во активностите за помош на поплавените подрачја во скопскиот регион. Директорот на МНТ, Дејан Пројковски денеска најави дека хуманитарната акција започнува со изведбата на стендап комедијата

Read More

Хуманоста не познава граници - да им помогнеме на оние на кои тоа им е потребно. Со цел да им се помогне и олесни почетокот на училишната година на 140 дечиња без родители и родителска грижа, како и деца кои се во ризик да ја

Read More