Wednesday, Jun 19, 2024
HomePosts Tagged "еко град"

Оваа еколошка идеја многу ќе ви се допадне. Холандскиот архитект Рејмонд Де Хулу има навистина интересна визија за иднината на градовите. Тој го претстави концептот за првиот еко град во кој куќите ќе бидат направени од рециклирано дрво и покриени со зеленило како заштита. Во неговиот

Read More