Tuesday, Feb 18, 2020
HomePosts Tagged "Еди Марфи"

Американскиот комичар Чарли Марфи почина на 58 годишна возраст во болница во Њујорк, по борба со леукемија, неговиот менаџер потврди за ТМЗ. Чарли беше постар брат на популарниот актер Еди Марфи. ТМЗ известува дека членовите на неговото семејство се шокирани затоа што мислеле дека е подобар

Read More