Sunday, May 31, 2020
HomePosts Tagged "Бормида"

Раководството на селото Бормида во Италија понуди 2.000 евра за секој кој може да се пресели таму, во обид да се спречи ова место да стане "село на духови". Секој кој се пресели во Бормида, кој е на само 420 метри надморска височина во регионот Лигурија

Read More