Wednesday, Feb 26, 2020
HomePosts Tagged "Белграно"

Фудбалери на Аргентинскиот клуб Расинг, сигурно ќе се сеќаваат на враќање од Белграно. Клубот загуби од Белграно со 2-0, но вистинската драма за фудбалери од Буенос Аирес се случи за време на полетувањето. Додека авионот забразуваше по постата за да полета одеднаш почна да се отвара

Read More