Wednesday, Feb 26, 2020
HomeФЕР ПЛЕЈФудбал(Видео) Се отвори вратата на авионот за време на полетувањето

(Видео) Се отвори вратата на авионот за време на полетувањето

Avion-Racing-1024x576

Фудбалери на Аргентинскиот клуб Расинг, сигурно ќе се сеќаваат на враќање од Белграно. Клубот загуби од Белграно со 2-0, но вистинската драма за фудбалери од Буенос Аирес се случи за време на полетувањето.

Додека авионот забразуваше по постата за да полета одеднаш почна да се отвара задната врата на авионот. По еден момент на паника, тие успеале да ја осигураат вратата и да продолжат со полетувањето.