Wednesday, Feb 26, 2020
HomePosts Tagged "бел стап"

Националниот сојуз на слепите на Република Македонија денеска го одбележува Светскиот ден на Белиот стап кој од Обединетите нации е признат како симбол на слепи лица зашто им овозможува поголема мобилност и учество во заедницата. По повод Светскиот ден, денеска ќе биде пуштена во употреба нова

Read More