Monday, Mar 23, 2020
HomePosts Tagged "барбадос"

Добро ни е познато дека 29-годишната убавица Ријана е горда на своето потекло од Барбадос, па така таа и оваа година реши да го прослави  Crop Over Festival . Ријана изгледаше прекрасно во градник целосно покриен со светкави камења во различни бои, долниот дел со висок струк

Read More