Wednesday, Mar 21, 2018
HomeДЕНЕШНАРепубликаСончев ден со температури до 37 степени

Сончев ден со температури до 37 степени

Денес не очекува прилично убав летен ден со пристојни температури кои до пладне ќе се движат до 20 степени, а максималните дневни температури ќе изнесуваат максимални 3 степени во 15 и 16 часот, додека пак во Скопје до 34 степени. До крајот на денот нема да дојде до големи промени со слаб ветер и ниска влажност на воздухот, што не остава простор за привремен дожд.