Sunday, Mar 18, 2018
HomeДЕНЕШНАЕкономијаПрв „Австралија експо“ саем во Скопје

Прв „Австралија експо“ саем во Скопје

saem avstralija ekspo

Прв „Австралија експо“ саем на Балканот се одржува денеска во Скопје.

На саемот ќе може да се добијат информации за можностите што ги нуди Австралија, како дестинација за живеење, работа, туризам, студирање и инвестирање.

Целта е да се зголеми мотивацијата кај македонските граѓани за усовршување на својата кариера и подбрување на експертизата и бизнис климата.