Tuesday, Mar 20, 2018
HomeИздвојувамеПозитив интервју: Опуштено со момците од Beta House – бендот кој знае што е добра забава

Позитив интервју: Опуштено со момците од Beta House – бендот кој знае што е добра забава

Млади, талентирани и забавни. Уживаат во пица и насмевки. Момците од Beta House во опуштен разговор за Позитив.мк раскажаа за почетоците на бендот и што прават во слободно време. Земете здив и откријте дали Тамара Стојкова успеа да дознае кои се девојките од нивните песни.