Sunday, Apr 22, 2018
HomeГИГА БАЈТСмартфонПомалиот iPhone 6c сепак, доаѓа на 9 септември

Помалиот iPhone 6c сепак, доаѓа на 9 септември

Во барабанот на шпекулации iPhone 6c постојано влегува и излегува, но овој пат има поцврсти докази дека помалиот 4 инчен телефон навистина ќе се појави на 9 септември покрај поголемите и помоќни модели iPhone 6s и iPhone 6s Plus.

iphone 6c

Информацијата доаѓа од познатиот ликстер evleaks и промоцијата во септември ќе донесе вкупно три iPhone телефони, со тоа што iPhone 6c ќе има пластична маска, нешто послаби спецификации, а со тоа и пониска цена.

Извор: telefoni.mk