Friday, Sep 24, 2021
HomeРЕФЛЕКТОРМедиумиOливера Трајковска се „сели“ во Телма

Oливера Трајковска се „сели“ во Телма

Vодителка на емисијата Вин-Вин, Оливера Трајковска сезоната ќе ја започне на ТВ Телма. Трансферот е направен денеска, а првата емисија од оваа сезона ќе биде на 19-ти овој месец. В.Д. главниот уредник на Телма, Боби Христов и посака добредојде на Трајковска. „Официјално добредојде во #ТОПТЕМА за Оливера Трајковска. Се гледаме во новата сезона од 19 септември“ – напиша Христов на Телма.