Tuesday, Aug 11, 2020
HomeДЕНЕШНАМоќна порака на медицинско лице – Зошто е важно да останеме дома

Моќна порака на медицинско лице – Зошто е важно да останеме дома

22-28-12-91027262_228921064965343_4590640880540450816_n

На социјалните мрежи се шири уште една фотографија од медицинско лице од Битола кое испраќа силна порака, а таа гласи: „Останав на работа поради вас, вие останете дома за нас“

Медицинските работници низ целиот свет апелираат до граѓаните да се воздржат од излегување од своите домови, освен за набавување основни намирници.

Почитувајте ги здравствените работници! Што поскоро да се ослободиме од оваа нова зараза.