Friday, Apr 27, 2018
HomeUncategorizedМетео: Сончево со мала облачност и послаб ветер

Метео: Сончево со мала облачност и послаб ветер

meteo soncevo so oblaci prolet

Веќе сме на средина на неделата, а за краткот период се променија неколку различни временски циклуси, па така денес ќе има затишје на вчерашниот силен ветер, но за нијанса ќе се зголеми облачноста како најава за постуден и можеби врнежлив четврток. Утрото ќе го одбележат позитивни температури до 10 степени, а максимот ќе достигне 23 степени како просек за Македонија.