Sunday, Jun 17, 2018
HomeДЕНЕШНАРепубликаМЕТЕО: Мало затоплување со стабилни временски услови

МЕТЕО: Мало затоплување со стабилни временски услови

Денешниот ден низ Македонија ќе го одбележи мало затполување со повисоки температури чиј просек ќе изнесува околу 6 степени, а во текот на утрото ќе биде студено со просек од – 2 степени. Како што ќе се наближува пладнето температурите ќе растат, а не се очекува премногу силен ветар или облачност со закани од врнежи.