Friday, Apr 3, 2020
HomeСТУДЕНТУММеѓународен повик: Се бара архитект за Академијата за тетоважи

Меѓународен повик: Се бара архитект за Академијата за тетоважи

tetovaza

Мелбурн ќе гради Академија за тетоважи. На меѓународен повик се бара архитект кој ќе ја дизајнира. Како што пишува во повикот, тетовирањето е уметност и токму затоа се бара архитет кој ќе дизајнира пријатно место каде може да се учи и тетовира. Се работи за најатрактивната локација во Мелбурн. За најдобрите тројца следува парична награда. Рокот за пријавување истекува на 21-ви септември. Архитекти пријавете се ОВДЕ.

akademija za tetovazi
akademija za tetovazi 1