HomeАЈНШТАЈНИЈАЛоши прашања, брилијантни одговори

Лоши прашања, брилијантни одговори

Бертран Артур Вилиам Расел, роден 18-ти мај 1872, починал 2 фебруар 1970 (97 години). Британски филозоф, историчар, писател, социјален критичар, математичар, политички активист. Во ова интервју се разговара за Бог. Погледнете што имал да каже брилијантниот ум на Бертран.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com