Monday, Jun 18, 2018
HomeДЕНЕШНАРепубликаЛетни температури до 36 степени

Летни температури до 36 степени

Македонија денес повторно ја очекува топло и стабилно време со силно сонце речиси низ целата територија со максимални дневни температури до 36-от степен. Утринските температури ќе се движат од 11 до 19 степени, а слично време се прогнозира и за Скопје, како еден од потоплите градови со максимум исто така до 36 степени.