Sunday, Jun 24, 2018
HomeГИГА БАЈТГејмингИгрица за Евро 2016 се крие во Facebook Messenger

Игрица за Евро 2016 се крие во Facebook Messenger

fb messenger euro 2016

Facebook Messenger има нова фудбалска игра, која ја лансира поради големата еуфорија за Евро 2016. Играта е многу едноставна, треба да ја жонглирате топката, односно да не дозволувате таа да падне на земја.

Кога ќе ви падне топката, бодовите се намалуваат. Претходната игра на Facebook Messenger со кошаркарска топка се покажа како добар потег, затоа што беше играна над милијарда пати. Услов за да играте треба само да ја имате најновата верзија на мобилната апликација Messenger.

Играњето оди на начин што треба да додадете емотикон со фудбал и да кликнете на топката, како што е објаснето погоре на видеото.

Извор: telefoni.mk