Sunday, Mar 18, 2018
HomeРЕФЛЕКТОРФотографијаФотографии кои ќе ви го разнесат мозокот на делови

Фотографии кои ќе ви го разнесат мозокот на делови

Канадскиот уметник Роберт Гонсалвес е крал на оптичките илузии. Тој прави неверојатна комбинација од две слики кои ќе го примораат вашиот мозок константно да се префрла од една на друга слика. Уживајте во оваа импресионистичка уметност.
opticke-varke-slike-1
opticke-varke-slike-2
opticke-varke-slike-4
opticke-varke-slike-5
opticke-varke-slike-6
opticke-varke-slike-7
opticke-varke-slike-8
opticke-varke-slike-9
opticke-varke-slike-10
opticke-varke-slike-11
opticke-varke-slike-12