Thursday, May 28, 2020
HomePosts Tagged "делови"

Членовите на „Битрикс“ кои се повеќекратни државни и интернационални прваци освоија и најголемо признание за нивната работа со вицешампионското место на Светското првенство во модерни танци, ESDU World Dance Masters. Исто така, тие се познати и по креирањето на првата хип-хоп претстава “Издигнување”,  чија премиера беше

Read More

Делови од проектил може да ја компромитираат Русија во врска со соборувањето на малезискиот авион. Истражителите од Белгија, Австралија, Украина, Малезија и Холандија, кои ја водат истрагата за минатогодишното соборување на авионот на Малезија Ерлајнс, летот МХ17 над источна Украина нашле фрагменти што може да

Read More

Канадскиот уметник Роберт Гонсалвес е крал на оптичките илузии. Тој прави неверојатна комбинација од две слики кои ќе го примораат вашиот мозок константно да се префрла од една на друга слика. Уживајте во оваа импресионистичка уметност.

Read More