Wednesday, Jul 1, 2020
HomeРЕФЛЕКТОРИзложби(Фото) Светските лидери портретирани како бегалци

(Фото) Светските лидери портретирани како бегалци

world-leaders-as-refugees-vulnerability-series-abdalla-al-omari-5-594a85be341f5__880

Abdalla Al Omari е сириски уметник кои решил да им прати силна порака на светските лидери за кои тој вели дека се индеферентни во врска со бегалската криза.

Abdalla создал колекција од дела која ја нарекол The Vulnerability Series каде што познатите светски лидери како Доналд Трамп, Барак Обама, Хилари Клинтон и многу други ги портретирал како бегалци.

Погледнете ја неговата колекција

Неговиот instagram профил можете да го посетите тука.

world-leaders-as-refugees-vulnerability-series-abdalla-al-omari-2-594a85b15667d__880 world-leaders-as-refugees-vulnerability-series-abdalla-al-omari-3-594a85b490103__880 world-leaders-as-refugees-vulnerability-series-abdalla-al-omari-4-594a85ba2548f__880 world-leaders-as-refugees-vulnerability-series-abdalla-al-omari-6-594a85c2080c0__880 world-leaders-as-refugees-vulnerability-series-abdalla-al-omari-7-594a85c64f644__880 world-leaders-as-refugees-vulnerability-series-abdalla-al-omari-8-594a85c9b4c9b__880 world-leaders-as-refugees-vulnerability-series-abdalla-al-omari-9-594a85cc8a44b__880 world-leaders-as-refugees-vulnerability-series-abdalla-al-omari-10-594a85cfbf4e1__880 world-leaders-as-refugees-vulnerability-series-abdalla-al-omari-11-594a85d2cce38__880 world-leaders-as-refugees-vulnerability-series-abdalla-al-omari-12-594a85d5c0330__880 world-leaders-as-refugees-vulnerability-series-abdalla-al-omari-13-594a85dde0de1__880 world-leaders-as-refugees-vulnerability-series-abdalla-al-omari-14-594a85e502e51__880 world-leaders-as-refugees-vulnerability-series-abdalla-al-omari-15-594a85ebd77e9__880 world-leaders-as-refugees-vulnerability-series-abdalla-al-omari-16-594a85f3c6ab5__880 world-leaders-as-refugees-vulnerability-series-abdalla-al-omari-17-594a85fbc489e__880 world-leaders-as-refugees-vulnerability-series-abdalla-al-omari-18-594a8602113b9__880