Monday, Jun 18, 2018
HomeРЕФЛЕКТОРФилмАнџелина го вадела од такт Бред Пит во филмот By The Sea

Анџелина го вадела од такт Бред Пит во филмот By The Sea

Анџелина Џоли ја продолжува режисерската кариера со новиот филм By The Sea во кој по дури 10 години повторно ќе глуми заедно со нејзиниот сопруг Бред Пит. Таа раскажува дека за снимањето на сцените со кавги на брачниот пар кој го глумат Џоли ваделе вистински кавги од нивниот брак и ги вадела сите фрустрации и нервози на Бред.

Екипата која била присутна на сетот ја опишува како деца на фамилија која постојано се расправа, па се надева дека ги извадиле вистинските емоции на виделина. By The Sea ќе биде завршена со постпродукција во текот есента, а премиерата на оваа емотивна семејна драма со одлични ликови ќе биде прикажана на 13 ноември и ќе претендира да освои повеќе номинации за Оскра.