Wednesday, Jun 3, 2020
HomeРЕФЛЕКТОРФилмАктери кои одиграле улога на сериски убијци

Актери кои одиграле улога на сериски убијци

bbb460183d50d92f_zac

Поранешната Дизни ѕвезда Зек Ефрон ќе ја одигра улогата на познатиот сериски убиец Тед Банди, раскажана од перспективата на неговата девојка. Но Ефрон не е првиот актер што преминал на мрачната страна и влегол во улогата на сериски убиец.

Погледнете неколку актери кои се соочиле со ваков предизвик.