Monday, Jun 18, 2018
HomeАНТИСТРЕСПатување(Видео): Влезете во раскошниот свет на Дубаи

(Видео): Влезете во раскошниот свет на Дубаи

Фотографот Роб Витворт објави фасцинантно видео од местото кое е сон на секој човек – Дубаи. Во него го прикажува градот во движење, изгледот на неговото копно и прекрасни глетки од птичја перспектива.

За снимање на ова мало парче земја, Роб добил согласност од локалната власт. Самиот фотограф изјавил дека реализацијата на овој проект е нешто најкомплексно на кое досега работел.

Погледнете ја доловената убавина на овој град.