Sunday, Apr 22, 2018
HomeФЕР ПЛЕЈФаулВидео: Троцки не очекуваше дека камерите ќе го забележат тоа – „Ноле, бакни ме доле!“

Видео: Троцки не очекуваше дека камерите ќе го забележат тоа – „Ноле, бакни ме доле!“

Троцки и Ѓоковиќ се пријатели надвор од терените, па често знаат да се шегуваат меѓу себе, но овој пат на Троицки му се испушти во јавност. Додека Ѓоковиќ одеше накај теренот за тенис, Троицки до довикна со: „Ноле, бакни ме доле!“. Ѓоковиќ само се насмеа, а сето тоа беше забележано од камерите на „Спорт клуб“ па веднаш се прошири низ интернет.