HomeАНТИСТРЕСШтосноВидео: Што се случува кога на деца ќе им дадете илјада „стикери“

Видео: Што се случува кога на деца ќе им дадете илјада „стикери“

Артистката Јајои Кушама конструираше голем апартман во кој ѕидовите и мебелот се бојадисани во бело. Нејзината идеја била да им даде на многу деца илјадници разнобојни „стикери“ за тие сами да го „бојадисаат“ апартманот. Погледнете ја уметноста која ја создале малите умни глави.

apartman1

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com