HomeДЕНЕШНАСветВидео: Руси ризикуваат живот за да снимат атрактивни видеа

Видео: Руси ризикуваат живот за да снимат атрактивни видеа

Руските хазардери повторно го шокираат светот со ново атрактивно видео Life of dream од Александар Тикомиров, но тоа што сите ги изненади е за влакно избегната несреќа. Една од девојките се лизна на високата карпа, при што момчето кое беше во нејзина близина воопшто и не се ни обиде да и помогне туку се оттргна за и самото да не биде повлечено. Претходно со правење на селфи фотки од облакодери загинаа двајца млади Руси, но нивното опасно однесување не застанува.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com