Sunday, Jun 17, 2018
HomeАНТИСТРЕСШтосноВидео: Најдобра акција против пушачите

Видео: Најдобра акција против пушачите

remi-cigari

Францускиот комичар Реми Галард овој пат си најде нова мета, а тоа се пушачите и на многу бесен начин се обиде да ги спречи од лошата навика со пушењето цигари гасејќи им ги со противпожарен апарат. Галарад е познат по опасните егзибиции и постојаните закани за физички пресметки, но тоа не го спречува да ги сними најурнебесните видеа, па затоа добро погледнете.