Tuesday, Apr 24, 2018
HomeАНТИСТРЕСШтосноУрнебесна компилација – Најдобрите кратки видеа за август

Урнебесна компилација – Најдобрите кратки видеа за август

За тие што не се запознаени Vine видеата се ултра кратки и траат само шест секунди во кои може да снимите било каков скеч. На YouTube има голем број на Vine ѕвезди кои ја доведоа оваа кратка форма на комедија до совршенство со теми од секојдневниот живот и инспирација од поп културата. Оваа компилација за август мора да се погледне и ви ветуваме многу забава.