Monday, Jun 25, 2018
HomeДЕНЕШНАТропски ден во Македонија

Тропски ден во Македонија

Според временската прогноза, денеска во Македонија ќе имаме сончево и топло време. Највисоки температури се очекува да бидат измерени во Демир Капија (40 °C).

И во Скопје ќе се задржи сончево и многу топло со температура која ќе се движи во интервал од 16 до 37°C. Заштитете се од сонцето и доколку не морате не излегувајте на отворено во периодот од 11 до 18 часот