Monday, Jun 24, 2024
HomePosts Tagged "специјалитети"

Рамстор Мол воведе уште една новина во својата богата понуда на услуги за своите посетители, а тоа е изданието Рамстор мени во кое секој месец ќе се промовираат вкусни специјалитети по примамливи цени. Рамстор Мени ќе ги комуницира месечните промоции на брендовите во одделот за брза

Read More

Денови на шведската кујна се организираат во Дистрикт ресторанот на Мериот Хотел Скопје од 9 до 19 јуни под мотото „Taste SweDish“. Во текот на овие десет дена посветени на гастрономијата и несекојдневните специјалитети, Скопјани ќе имаат можност да ги вкусат шведските традиционални оброци приготвени

Read More