Sunday, May 31, 2020
HomePosts Tagged "Гама Груп"

Владата на Велика Британија пред пет години ѝ дала дозвола на контроверзната британска компанија „Гама Груп“ да ѝ испорача на Македонија софистицирана опрема за следење на комуникации, се вели во текстот на новинарката Тена Прелец за „Ал Џезеира“. Текстот се повикува на документи добиени од

Read More