Sunday, Jun 17, 2018
HomeГИГА БАЈТГејмингСветот на Super Mario се збогатува со Minecraft

Светот на Super Mario се збогатува со Minecraft

super mario minecrafr

Nintendo дозволи нивната највредна видео креација Super Mario да стане дел од играта Minecraft и овој потег е многу чуден бидејќи соработуваат со Microsoft нивниот директен конкурент во сегментот на конзоли.

Super Mario DLC за Minecraft за почеток ќе биде ексклузивна и бесплатна надградба за гејмерите кои користат Nintendo Wii U, а дали ќе пристигне и за останатите платформи каде е присутна оваа видео игра засега не е откриено.