Friday, Apr 3, 2020
HomeГИГА БАЈТГејмингСупер Марио конечно и на “Android“!

Супер Марио конечно и на “Android“!

l7pLEWBz8lS7vneItWkXO8c_82p72pMM

Супер Марио, една од најпопуларните игри во светот на крајот на годината доби нова епизода “Super Mario Run“, која за првпат беше објавен како апликации. Но веќе од вчера можат и сите љубители на оваа игра да ја симнат на своите андроид уреди и да ја играат новата епизода од Супер Марио.

Инаку, кога новиот Супер Марио се појави во декември, јапонската компанија Нинтендо заработи профит од 50 милиони евра.