Thursday, Mar 22, 2018
HomeДЕНЕШНАРепубликаСообраќајка на излезот на обиколница, движењето отежнато

Сообраќајка на излезот на обиколница, движењето отежнато

soobrakajka obikolnica istok (1) (1)

Попладнево на излезот на обиколницата на крајот на делницата Исток кон Велес се случи помала сообраќајна несреќа меѓу два автомобила по што сообраќајот се одвива отежнато додека не се прави записнис и заведат сите околности, но е проодно.

soobrakajka obikolnica istok (2) (1)

При сударот нема повредени.